Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2024, 11:30

"Nema veze što sam tamo rođen" Naš pevač ZABRANJEN u Crnoj Gori zato što se deklariše kao SRBIN!

Pevač je otkrio i koliko već dugo ova zabrana traje.

Pevač Nebojša Lutovac tvrdi da je dobio zabranu pojavljivanja na crnogorskoj televiziji, zbog izjave da je Srbin. Kako pevač otkriva, on je na crnogorskoj televiziji zabranjen već 20 godina, samo zbog toga što se deklasirao kao pripadnik srpske nacionalnosti.

- Ja mogu ponosno da kažem da sam imao skrupule zbog porodice koja u Crnoj Gori mnogo znači, a i ovde. Moje prezime na prostorima Srbije je retko, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moji su mnogo poznati u nauci. Deda je bio veliki doktor nauka, jedan stric bio u vojsci general, drugi general, treći otorinolaringolog i tako dalje. To su mnogo poznati ljudi, sve nepristojne ponude su otpadale u startu, ja sam zadovoljan ovim što imam i što sam postigao, a mogao sam mnogo više na osnovu kvaliteta - rekao je pevač i otkrio da je zabranjen za crnogorskoj televiziji.

- Dole u Crnoj Gori mene nema zato što sam se javno deklarisao da sam Srbin. Ja sam Srbin, ne mogu da budem Eskim kad su mi deda, otac i svi Srbi. Nema veze to što sam rođen u Crnoj Gori. Bio sam zabranjen na televiziji Crne Gore 20 godina, a jedini razlog je zato što sam Srbin - rekao je Lutovac.

Podsetimo, pevačici Selmi Bajrami je zabranjen ulazak u Srbiju. Nakon što je 22. januara vraćena sa beogradskom aerodroma pošto joj je zvanično zabranjen ulazak u Srbiju, po nalogu bivšeg direktora BIA Aleksandra Vulina, folkerka Selma Bajrami ne prestaje da se oglašava.

Srbija Danas/Grandonline/N.P.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.