Izvor: Scandal.rs, 23.Nov.2016, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema šta da krije: Dušica Jakovljević pokazala ocene svoje dece (foto)

Dušica Jakovljević ima čime da se pohvali – uspešna karijera, skladna veza i pametna deca! Naime, dok mnoge poznate dame Instagram koriste kako bi pokazale svoju zanosnu figuri ili nove krpice, popularna voditeljka rešila je da se na društvenoj mreži pohvali svojim najvećim ponosom – uspehom svog sina i svoje ćerke.

Kako se vidi na fotografiji, Ognjen i Anđela su odlični đaci sa skoro svim peticama.

“Moje bogatstvo! Sve što radimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << radimo zbog njih, a oni nam ovako vraćaju… Hvala, deco moja, ja sam ponosna majka”, napisala je Dušica uz fotografiju.

Iako se razvela od Ognjenovog i Anđelinog oca, voditeljka smatra da je za decu jako važno da roditelji ostanu u dobrim odnosima.

“Verujem da je posle rastanka roditelja najvažnije da deca znaju da je roditeljima na prvom mestu n njihova sreća, iako se u drugim stvarima ne slažu. Za to je potrebna dobra komunikacija, koja mora da bude bezuslovna kako bismo na put izveli emotivno stabilne ljude”, rekla je nedavno Dušica za Hello! magazin.

Inače, poznato TV lice je dugo skrivalo svog dečka od očiju javnosti, a ima i dobar razlog za to.

“On nije čovek iz javnog života, ne želi da bude tu prisutan. Nemam ništa protiv da nas slikaju negde gde se pojavimo zajedno, ali ne mislim da sam nešto mnogo bitna da bi nekoga zanimao moj ljubavni život. Primetila sam i da mnoge moje koleginice ne dolaze sa svojim muževima jer ljudi nisu iz tog posla”, rekla je voditeljka za pink.rs.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.