Nema muzike na mrtvoj planeti: Pevačica poslala glasnu poruku novim nastupom

Izvor: Tracara.com, 25.Nov.2019, 07:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema muzike na mrtvoj planeti: Pevačica poslala glasnu poruku novim nastupom

Kako dani prolaze, tako je sve jasnije: Billie Eilish na putu je da postane ogromna zvezda. Mlada pevačica nastupila je na dodeli Američkih muzičkih nagrada sa pesmom All The Good Girls Go To Hell, a kao što smo navikli, ni ovaj nastup nije bio bez poruke. Na velikoj majici sa crvenim plamenovima ponela je ispis “Nema muzike na mrtvoj planeti” čime je još jednom poslala poruku o važnosti globalnog zagrevanja i očuvanju planete, za šta se zalaže. Iako bi tema zahtevala da ona bude ozbiljna, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Billie je imala osmeh na licu – a razloga za to bilo je puno. Ona je sinoć bila nominovana za 6 Američkih muzičkih nagrada, a osvojila je dve: za novog izvođača i izvođača alternativnog roka. Pogledajte kako je izgledao nastup:   Pogledajte snimak prihvatanja nagrade: The post Nema muzike na mrtvoj planeti: Pevačica poslala glasnu poruku novim nastupom appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vrelim nastupom zapalili publiku: Pevač i pevačica se umalo poljubili na sceni

Izvor: Tracara.com, 25.Nov.2019

Izgleda da nema dodele nagrada bez Camile Cabello, Shawna Mendesa i njihove romanse. Popularni par, od koga ne možete pobeći sve i da hoćete, ponovo je izveo duet Senorita, ovoga puta na dodeli Američkih muzičkih nagrada. Kao i na prethodnim nastupima, ali i u javnosti, hemija između njih bila...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.