Nema ko te nije JAHAO Filip Car OGORČEN zbog NJENOG ponašanja - Prekinuo tišinu pa OTKRIO sve što zna

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 19:07

"Nema ko te nije JAHAO" Filip Car OGORČEN zbog NJENOG ponašanja - Prekinuo tišinu pa OTKRIO sve što zna

Uh, ove reči će zaboleti...

Nakon što je Radomir Marinković Taki javno prozvao Filipa Cara kao ološ iz Crkvenice, Car je odlučio da se oglasio i žestoko uzvratio udarac bivšem tastu. Car je istakao kako smatra da je Taki lažni Hju Hefner, aludirajući na Takijeve provokativne fotografije sa ženama koje često objavljuje na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Car je u svom oglašavanju takođe isprozivao i svoju bivšu devojku Maju Marinković, a zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reči koje je upotrebio Maja bi verovatno poludela i započela novi rat, kad bi znala da je ovo izjavio za nju i njenog oca.

- Ma šta da komentiram tu dvorsku ludu, simpatičan je klaun hahah. Hju Hefner iz mahale i njegova Dženifer što je svakog jahala - odbrusio je za medije, bivši zčesnik "Zadruge" Filip Car.

Marinković će nedavno oglasio za pomenutu portal gde je brutalno prozvao ćerkinog bivšeg dečka Filipa, za kog ona priča da ga i dalje voli i otvorenosvima pokazuje da bi se pomirila sa njim kad bi joj on dao priliku za novu šansu.

- Taj Ološ iz Crkvenice koji se plaši mačke joj je prišao nakon njenog ljubavnog brodoloma sa Janjušem. Maja je tad bila povređena i zaljubila se u tog ološa. Kakva mu je žena? Šta će za nju da kaže, a to priča za Maju. Sve najgore mislim o njemu, neću da mu dajem na značaju nije vredan ni ime da mu spomenem - poručio je Taki Marinković.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Pink.rs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.