Nema dalje od ovoga: Macanović TERORIŠE Teodoru GORE OD MIKSI - Pokazao svoju mračnu stranu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2023, 23:42

Nema dalje od ovoga: Macanović TERORIŠE Teodoru GORE OD MIKSI - Pokazao svoju mračnu stranu

Reklo bi se da je Macanović postao isti po pitanju okršaja sa Delićevom, kao da se ugledao na bivšu devojku.

Nenad Macanović pokazao je prirodu za koju niko ne bi ni pomislio da čuči u njemu kad je želeo da čuje od Teodore Delić da je bio njen plen, a ne emotivni partner (o čemi smo već pisali).

- Nemoj samo da me lažeš. Reci mi samo da me nisi volela, da si se igrala sa mnom i da me nisi poštovala. Nemoj samo da me lažeš - kazao je Bebica- govorio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Bebica, a onda je usledila tortura.

Bebica je počeo da ograničava prostor Delićevoj, insistirajući da kaže baš ono što je želeo od nje da čuje.

Ipak Teodora je govorila kako ne može da govori ono što nije istina. Tu smo videli "zversku" stranu Macanovića, koji je činio baš sve ono što i Miljanu optužuje da njemu čini.

Verujemo da će, kada dođe vreme za gledanje snimaka, upravo takmičari uzeti Bebici ovo ponašanje za "zlo".

Detaljnije u nastavku:

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.