Nekoliko desetina hiljada evra... Evo na šta Jelisaveta Orašanin OBOŽAVA da troši pare (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 11:24

Nekoliko desetina hiljada evra... Evo na šta Jelisaveta Orašanin OBOŽAVA da troši pare (FOTO)

Ovo je njena strast.
Domaća javnost već nekoliko dana bruji o navodnom razvodu glumice Jelisavete Orašanin i košarkaša Miloša Teodosića, dok se par još uvek ne oglašava ovim povodom. Ipak, njih dvoje se ovih dana svuda pojavljuju zajedno, a priče o razvodu su sve glasnije.
Kako piše "Blic", Jelisaveta i Teo svojim najbližima navodno govore da je sve u redu, međutim, njeni prijatelji tvrde da je do kraha braka navodno došlo zbog preljube.
Pre nego što su krenule spekulacije o razvodu sedmogodišnjeg braka, glumica je volela da se na društvenim mrežama pohvali skupocenim komadima garderobe i pre svega tašnama luksuznih brendova, kao i putovanjima na egzotičnim destinacijama.
...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.