Nekoliko HILJADA EVRA je SITNICA: Nećete verovati koliko je  PARA Veljko izdvojio za DEČIJU SOBU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2020, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekoliko HILJADA EVRA je SITNICA: Nećete verovati koliko je PARA Veljko izdvojio za DEČIJU SOBU!

Iskeširao!

Veljko Ražnatović se početkom juna postati otac, a da se već uveliko raduje nasledniku kog će mu roditi supruga Bogdana, jasno je i po tome što već priprema sobu za naslednika i ne žali para da bude urađeno na najvećem novou.

Kako izvor blizak porodici Ražnatović otkriva, Veljko ne može da dočeka narednih nekoliko meseci i slobodno vreme je posvetio tome da olakša ovaj period Bogdani i da se pobrine za naslednikovu oazu.

- Iako su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << majke te koje svaki sekund koriste razmišljajući o sobi za bebe i sve što je vezano za opremu pred rođenje deteta, kod Bogdane i Veljka je to obrnuto. On je rešio da potpuno odmeni Bogdanu i da većinu obaveza reši sam, kako se ona ne bi mučila. Kada ne trenira i nema obaveze, ulazi na sve moguće portale i gleda ponude za dečiju sobu, a često se desi da mu tako prođu sati i sati. Naravno, fokusiran je na strane sajtove, gde sitnice koštaju nekoliko hiljade evra, ali se time uopšte ne opterećuje navodi izvor i otkriva detalje Veljkovih priprema za dolazak naslednika.

Објава коју дели SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) дана 14. Дец 2019. у 1:22 PST

- Veljko je kao dete uzbuđen zbog naslednika i uživanje mu je da kupuje opremu. Budući da mu je to prvo dete, razmišlja tako da  je najskuplja oprema i najbolja. Samo će za dva teksta dati nekoliko hiljada evra. Osim toga, našao je poseban nameštaj gde će Bogdana i on sedeti dok uspavljuju dečaka, a tu su i sto za presvlačenje bebe u sklopu kog je kadnica, zatim razne igračke koje će kupiti za sve uzraste svog naslednika. Najskuplje će ga izaći rasveta koja ne smeta novorođenčetu, a koja se kreće i to 5.000 evra. Jedino oko čeka ne mora da brine jeste skupocena kolevka koja će biti poklon od njegove mame, ali će sve ukupno izaći nešto više od 30.000 evra - kaže izvor ističe da su majka Ceca i sestra Anastasija od velike pomoći u potrazi za savršenom opremom.

Објава коју дели SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) дана 2. Дец 2019. у 3:36 PST

- Kad god nađe nešto što mu deluje zanimljivo, on pošalje majci i sestri da kažu svoje mišljenje. Od izuzetne mu je važnosti da i one učestvuju u svemu, budući da su uzbuđene zbog dolaska novog člana porodice. I dok Bogdana aminuje sve što joj Veljko pokaže, Anastasija i Ceca ga usmere i pokažu mu opremu koja bi se možda bolje uklopila od te. On gleda da sve bude modreno, a Ceca je ipak za tradicionalniji nameštaj. Ipak uspevaju da nađu zajednički jezik i soba će biti pravi raj za dečaka - ističe izvor i dodaje  da je kupovinu garderobe Ražnatović ostavio porodici i ženi.

Објава коју дели SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) дана 26. Авг 2019. у 3:14 PDT

- Anastasija i Bogdana nakupuju gomilu stvri za bebca gde god da odu, Veljku su zanimljivi neki specifični komadi. To dete već ima stvari za izvoz, a nije se ni rodilo. I dok je Veljko u potrazi za malenim bokserskim rukavicama i bokserskom opremom, ostalo je prepustio mami, tetki, sestri i ženi. Želi da to u svakom smislu bude njegov naslednik, koji će i likom i ponašanjem povući na njega. Jednostavno je sedmom nebu otkako je saznao da čeka dečaka, pa zamislite šta će tek biti kada se Bogdana bude porodila - zaključuje izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.