Neki novi klinci: Sin Branka Đurića je opasan frajer!

Izvor: Prva.rs, 23.Nov.2015, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neki novi klinci: Sin Branka Đurića je opasan frajer!

Filip se sa 11 godina pojavio u slovenskom filmu “Na planincah“, ali ga gluma dalje od toga nije zanimala. Ovaj mladić je zaljubljenik u fotografiju.
Odrastao je u Sarajevu sa majkom, a pre nekoliko godina preselio sa u Sloveniju i pridružio sestri Tanji i polusestrama Zali i Eli. Povod odlaska u Ljubljanu su studije fotografije.
Nedavno je i Gidrin unuk uzdrmao ženska srca. Jovan Stojanović bavi se manekenstvom i u jednom intervjuu rekao je: "Ima istine u tome da smo svi u porodici volimo lepe žene, ali ja ću vas podsetiti na još jednu repliku iz Gidrinih filmova: "Ljubi, ljubi, al' glavu ne gubi." 
Izvor: Bulevar.B92

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.