“Neki novi klinci”: Ovih šestoro takmičara ide dalje! (video)

Izvor: Scandal.rs, 16.Jan.2016, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Neki novi klinci”: Ovih šestoro takmičara ide dalje! (video)

I današnje izdanje šou programa “Neki novi klinci” koji se emituje svake subote u 16 časova na Prvoj televiziji, predstavilo je mlade, talentovane pevače, klince i klinceze do 15 godina.

Žiri je i danas imao pune ruke posla da izabere najbolje pevače koji će imati priliku da se predstave publici i u narednim emisijama.

Tako su Milan Topalović Topalko, koji je od prošle subote postao stalni član žirija, Milica Todorović, Rada Manojlović >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i Bane Mojićević odlučili da dalje idu: Adna Avdić, Selmir Sofić, Manja Marković, Valentina Marković, Katarina Risović i Filip Milić.

Pogledajte kako su danas pevali talentovani klinci i klinceze:

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.