Neki Novi Klinci: Ovi mališani su oduševili žiri i prošli dalje! VIDEO

Izvor: Svet plus, 28.Nov.2015, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neki Novi Klinci: Ovi mališani su oduševili žiri i prošli dalje! VIDEO

Završena je i treća emisije takmičenja "Neki Novi Klinci", a od osam kandidata, njih šest plasiralo se u drugi krug takmičenja.

Izlazeći u paru na binu, takmičari "Neki Novi Klinci", predstavljali su se sa po dve pesme, ali kao predstavnici popa i folka. Nakon izvođenja numera žiri je glasao. S obzirom da je većina njih dobila po četiri glasa, na kraju emisije Milica, Bane, Rada i Saša Kapor, odlučili su kojih šest takmičara su zaslužili da se nađu u drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << krugu, dok je dvoje napustilo šou.

Nakon zvršetka svih nastupa, žiri je odlučio da u drugi krug idu: Meris Karamustafić, Stana Obradović, Sara Gigova, Petar Petrović, Lidija Janković i Jelena Miletić., dok su Anja Ivković i Ivana Orlović napustile šou.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.