Nekada je plenila SEKSEPILOM I LEPOTOM! Posle 7 godina fanovi ŠOKIRANI njenim izgledom! Kobne operacije, kilogrami...

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2018, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekada je plenila SEKSEPILOM I LEPOTOM! Posle 7 godina fanovi ŠOKIRANI njenim izgledom! Kobne operacije, kilogrami...

Porede je sa Majklom Džeksonom.

Lana Del Rej svet je osvojila hitom "Video Games", a to je bio samo početak - odlične numere nizale su se jedne za drugom i njena popularnost bila je sve veća. Statistika kaže da je prodala čak 15 miliona albuma širom sveta do ove godine.

No, u jednom trenutku 33-godišnja pevačica rešila je da se povuče iz javnosti, a paparaco fotografi su je nedavno fotografisali na ulicama Beverli Hilsa i teško je poverovatI da je to ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žena prefinjene lepote koja ju je između ostalog proslavila.

BOG NAS PROKLEO: Veljko pored Arkanovog groba, ostavio tužnu poruku! (FOTO)

Očigledno je da se Lana pomalo zapustila - nabacila je nekoliko kilograma, ali daleko veći problem su plastične operacije koje prete da unište njeno lice. O tome da prečesto posećuje esteskog hirurga, šuškalo se i dok je bila na vrhuncu slave, ali izgleda da su sada stvari i zaista otišle predaleko.

SRBI, HVALA VAM! Momak sa Kariba peva kao anđeo, obrađuje naše pesme i sada dolazi u Srbiju! (VIDEO)

Fanovi joj posebno zameraju što je toliko vidno korigovala nos, a mnogi je porede i sa Majklom Džeksonom, i tvrde da joj plastične operacije nikada nisu ni bile potrebne. Bilo kako bilo, pevačica planira da se fokusira na muziku i aktivno radi na nove dve pesme i povratku na javnu scenu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

JA SAM ONA BIVŠA... Kijina objava ZAPALILA sve! Otkrila VELIKU ISTINU i to posle razvoda (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2018

Objavila...Za životnu priču Kristine Kije Kockar sada već svi znaju, a ogroman je broj onih, posebno žena, koje ne kriju koliko su oduševljene kako se Kija nosi sa bračnim brodolomom...Nekada je plenila SEKSEPILOM I LEPOTOM! Posle 7 godina fanovi ŠOKIRANI njenim izgledom! Kobne operacije, kilogrami....Ovo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.