Izvor: Scandal.rs, 22.Jul.2020, 10:11

Nekad u VELIKOJ LJUBAVI, a sada na KRV I NOŽ! Stefan Karić odbrusio Šopičevoj: Saznao sam da te je dosta njih…

Stefan Karić i Ivana Šopić gostovali su u emisiji „Zadruga – Narod pita”. Kada je tenzija dostigla vrhunac bivši ljubavnici su se žestoko posvađali, a onda je Karić šokirao prisutne svojom izjavom. STEFAN KARIĆ: „BOLJE DA SI BILA MAMINA ĆERKA” “Ja sam sa Karićima raskinula kada sam se prvi put rastala od Stefana! Ispustio si The post Nekad u VELIKOJ LJUBAVI, a sada na KRV I NOŽ! Stefan Karić odbrusio Šopičevoj: Saznao sam da te je dosta njih… appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VRHUNAC PONIŽENJA! Šopićka i Karić SVE NAJGORE jedno o drugom! (VIDEO)

Izvor: Svet, 22.Jul.2020

Stefan Karić i Ivana Šopić stavili su tačku na svoju ljubav, a u emisiji Zadruga-Narod pita rekli su sve najgore jedno o drugom. Tenzija se nije smirivala, a ponižavanja je bilo napretek.. KARIC: “DA SAM ZNAO NEKE STVARI, NE BIH BIO SA TOBOM!” „Nisam besna, razočarana sam. Kajem se što sam...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.