Neka uzme Noru kod sebe, naravno da ću je PRIHVATITI Stanija otkrila da će Durdžić zatražiti starateljstvo nad ćerkom

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2024, 23:15

"Neka uzme Noru kod sebe, naravno da ću je PRIHVATITI" Stanija otkrila da će Durdžić zatražiti starateljstvo nad ćerkom

Starleta obeldanila sve!

Stanija Dobrojević večerašnji je gost emisije ''Pitam za druga'' kod Dalile Dragojević na ''Red'' televiziji.

Tom pilikom, Stanija je progovorila i o tome da li će Asmin zbog svega što se izdešavalo zatražiti starateljstvo nad ćerkom Norom.

- Ja mislim da će on pokušati da uzme malu. Ovo čemu se izlaže dete je strašno. Ranije sam bila na strani žena, ali sada kad vidim njega, ovo je strašno. Ova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << situacija je takva da je on davao mnogo novca da ona bude majka i gospođa da brine o detetu. On je i kad je ona otišla u rijaliti, rekao je da su majka i Sita bile normalne da bi išao tamo i nosio pare. Sada kad je isplivao i drugi muškarac i sve, on je rešio da uzme dete - rekla je Stanija i otkrila da li će prihvatiti Noru.

- Normalno je da prihvatite nečije dete kad je ljubav velika, to je normalno. Ja decu volim, jedva čekam da imam porodicu i svoju decu... - kaže Dobrojevićeva, a onda je iznela šok optužbe o Aneli i njenoj porodici.

- Ozbiljne mahaluše su u pitanju. Nije trepnula lažulja kad je prebacila na brata kad sam spomenula ime Alen. One su prevare veka. Mahaluša benda, najveća sprdnja. Meni fanovi šalju, narod ih raskrinkava, same se ukopale. Njena majka došla da se slika kod moje zgrade, svi su je pljuvali. Iz Šimanovaca otišla u Rumu da se slika ispred moje zgrade. Svako ko ima veze s njima treba da ide kod hodže da se čisti. Ako je Karamujić pobegao i rekao da je kuća puna toga, onda je sve jasno. Zajedno će da gore u tom paklu! - rekla je Stanija i dodala:

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.