Izvor: Scandal.rs, 10.Avg.2017, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neka neko reaguje! Kaća Grujić danas dobijala strašne pretnje! (FOTO)

Katarina Grujić danas je dobila neoliko ozbiljnih pretnji i to sve zbog šale na Instagramu! Nakon što je naša pevačica postavila jednu šalu na svoj Instagram story u inboks su počele da joj stižu najstaršnije uvrede ali i ozbiljne pretnje smrću! Katarina Grujić dobila skupoceni poklon, ali ne od dečka! (foto) Katarina se nije uplašila. The post Neka neko reaguje! Kaća Grujić danas dobijala strašne pretnje! (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMA NA INTERNETU: Srpsku pevačicu brutalno NAPAO ALBANAC: "Četnikušo plastična..." (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2017, 01:01

Odvratno!..Nova nada naše pevačke scene, Katarina Grujić, dobila je strašne uvrede nakon što je objavila jednu fotografiju...Kaća je postavila na svoj Instagram stori sliku na kojoj piše: "Dajte ženama u pms-u puške i vratiće Kosovo" nakon čega je zaista odvratan napad na nju krajnje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.