Neka mi ne izlazi na oči Poslednje upozorenje Matei Car, da li će Anitine pretnje uroditi plodom?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 16:50

"Neka mi ne izlazi na oči" Poslednje upozorenje Matei Car, da li će Anitine pretnje uroditi plodom?

Matorina supruga ne prestaje da nas intrigira!

Anita Stanojlović prošle noći bila je na stubu srama tokom emisije "Pitanja novinara", od strane cimera u Beloj kući. zbog njene javne prevare i izdaje koju je priredila svojoj supruzi Jovani Tomić.

U jednom trenutku počela su da stižu pitanja od predstavnica sedme sile o njenom odnosu sa Mateom Car.

Anita je u jednom trenutku, da li iz nemoći ili iz besa, uživo u prenosu zapretila Matei, pokušavajući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da sebe prikaže kao čistom, te da je Careva sve vreme radila iza njenih leđa.

Tvrdiš da sa Mateom nisi imala dopisivanje koje je imao se*sualnu konotaciju? - upitao je Darko Tanasijević.

- Bolje da mi ne izlazi na oči. Ako ima dokaze, neka ih prikaže! Ona je meni rekla:''Šta ću ja ako se zaljubim, a ti ne ostaviš Matoru?''. Sigurna sam da se ona zaljubila, zato sve ovo radi, jer ja nisam ostavila Matoru - kazala je Anita.

Podsetimo, ovaj trougao zaokupira pažnju svih već nedeljama unazad. Pošto oj izgleda nije bilo dovoljno što je Matoru "nasamarila", kako i Jovana sama kaže, Anita je obećala da joj neće potpisati papire za razvod braka.

Kako će situacija dalje teći, i da li će Careva ući na "elitno" imanje, ostaje nam da ispratimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.