Neka je otišla Novi detalji Dušičinog otkaza - Voditeljka Pinka otkrila da li je došlo do sukoba sa Mitrovićima

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2023, 08:05

"Neka je otišla" Novi detalji Dušičinog otkaza - Voditeljka "Pinka" otkrila da li je došlo do sukoba sa Mitrovićima

- Ko god se ne oseća dobro u svojoj koži i na radnom mestu, treba da ide.

Tema odlaska voditeljke "Elite", Dušice Jakovljević, posle deset godina rada na televiziji Pink i dalje je jedna od najaktuelnijih na domaćoj estradi, a večeras se na crvenom tepihu i proslavi povodom rođendana jednog magazina pojavila Dušičina dojučerašnja koleginica, voditeljka "Premijere - Vikend specijal", Bojana Lazić.

Naša ekipa iskoristila je priliku da popriča sa atraktivnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << voditeljkom, kako bismo pokušali da saznamo zna li ona u kakvom odnosu se Jakovljevićeva rastala sa čelnicima, Milicom i Željkom Mitrovićem, sa kojima je sarađivala više od jedne decenije.

- Meni je to sasvim normalno, ko se više ne oseća lepo u svojoj koži i na svom radnom mestu, zašto da ne ode? Ne treba ići linijom manjeg otpora, i treba ići dalje, ja nisam Dušicu pitala za razlog njenog odlaska, poželela sam joj sreću, privatno se poznajemo, volimo i družimo, svako ide gde misli da mu je bolje. Ja zaista mislim da je "Pink" najbolja televizija, ali koliko sam čula Dušica sada želi da bude iza kamera, tako da je u potpunosti podržavam - rekla je Bojana Lazić za "Srbija Danas".

Kako je voditeljka otkrila, prema njenom mišljenju, do sukoba između Jakovljevićeve i Mitrovića nije došlo, iako se u javnosti već danima spekuliše da jeste. 

- Zaista mislim da nije došlo do bilo kakvog sukoba, prosto ni čelnici televizije "Pink" nemaju taj stil ophođenja prema zaposlenima, mislim da je Dušica prosto tako odlučila i da su se sporazumno dogovorili i rastali - rekla nam je ona.

Bojana je otkrila i šta misli o povratku Milana Miloševića na mesto jednog od voditelja rijalitija "Elita", a šta je priznala na tu temu, saznajte na snimku ispod: 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.