Neka godine budu samo broj! Vežbe za ženu u četrdesetim godinama! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 07.Okt.2019, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neka godine budu samo broj! Vežbe za ženu u četrdesetim godinama! (VIDEO)

Podmladite svaku ćeliju u telu za nedelju dana! Neka godine budu samo broj! Vežbe za ženu u četrdesetim godinama! Cilj ovih vežbi je da se rade svakog dana kako bi telo u najboljoj mogućoj formi! 

Najbolji lek za starost je aktivnost! Ovih pet efikasnih vežbi će pomoći ne samo da se telo dovede u dobru formu, već će takođe pomoći u očuvanju mladosti.

Kada žena napuni 40 godina, metabolizam se usporava, hormoni se menjaju, telo postaje manje fleksibilno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i pokretno. To utiče ne samo na fizičko stanje, već i na emocijalno stanje. Svaka žena želi da bude mlada i aktivna u bilo kojoj dobi.

Cilj ovih vežbi je da se rade svaki dan kako bi telo u najboljoj mogućoj formi!

Redovno vežbanje stimuliše proizvodnju endorfina i serotonina, hormona sreće, stimuliše protok krvi, poboljšava aktivnost mozga, san postaje jači i produktivniji.

Izbačaj: Čučni, lezi, ustani, skoči

Najbolja vežba za sagorevanje kalorija. Možda izgleda teško, ali kada je budete radili shvatićete zašto je neophodno da je izdvodite svaki dan. Ne zahteva posebnu sportsku opremu i možete je raditi kod kuće.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.