Neizvestan opstanak TV Avala

Izvor: NaDlanu.com, 25.Okt.2012, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neizvestan opstanak TV Avala

Televizija "Avala" će, mogla bi lako da ostane bez frekvencije! Iako su novi strateški partneri bili nadomak potpisivanja kupoprodajnog ugovora ceo dogovor je u poslednjem trenutku pao u vodu.

"Kurir" piše da "Grand produkcija", sa Sašom Popovićem, Lepom Brenom i Bobom Živojinovićem na čelu, nije bila spremna za finansijska ulaganja. Drugi partner "Beohemija" trebalo je da uloži veći deo novca, ali je sa njihove strane insistirano i na "Grandovom" udelu.- Čelnici "Granda" >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << nisu hteli da ulažu novac niti da daju garanciju bankama. Bili su spremni da se pozabave vođenjem programa i postavljanjem programske šeme, a partneri da daju pare. Ipak, ni „Beohemija“ nije želela da samo na sebe preuzme milionski dug televizije i dogovor između njih je propao. Vlasnicima jedino preostaje nada da će RRA produžiti rok do kraja godine kako bi pronašli nove strateške partnere - otkriva sagovornik "Kurira".Saša Popović i Željko Mitrović nisu se još javno oglasili...

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.