Neizvesna budućnost serije Sulejman veličanstveni

Izvor: NaDlanu.com, 12.Apr.2012, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neizvesna budućnost serije Sulejman veličanstveni

Scenaristkinja trenutno najpopularnije serije u Srbiji, "Sulejman veličanstveni", Meral Okaj, umrla je u Istanbulu u 53. godini. Kao uzrok smrti porodica je navela rak pluća.

Producenti serije su objavili da se snimanje prekida do daljeg, a neizvesno je da li će i kada biti nastavljeno, prvenstveno jer "ne postoji scenario, ali i zbog stresa kojem su zbog smrti bliske prijateljice izloženi glumci", javljaju agencije.Meral je scenario za seriju pisala neposredno pred svaku epizodu, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << pa se tako desilo da za četvrtu sezonu nije napisala ništa. Ona je i tokom snimanja "Sulejmana Veličanstvenog" radila i veći deo rediteljskog posla i sad je neizvesno da li će neko moći da je zameni.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prekinuto snimanje “Sulejmana Veličanstvenog”: Preminula scenaristkinja, nastavak serije doveden u pitanje!

Izvor: Scandal.rs, 12.Apr.2012

Četvrta i poslednja sezona popularne turske telenovele 'Sulejman Veličanstveni', svi su izgledi - neće biti snimljena. Razlog za to je smrt scenaristkinje i korediteljke, slavne turske šoumejkerke Meral Okaj, javljaju turski mediji. Meral Okaj umrla je u ponedeljak u Istanbulu u 53. godini, a kao...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.