Nedostajaćeš ZAUVEK... - Tuga u domu Ljube Perućice: Uz POTRESNE reči se oprostio od voljene žene

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 14:10

"Nedostajaćeš ZAUVEK..." - Tuga u domu Ljube Perućice: Uz POTRESNE reči se oprostio od voljene žene

On se oprostio sa svojom bakom uz potresne reči.

Pevač Ljuba Perućica nedavno je istakao kako mu je 2024. godina počela u znaku sreće, ljubavi i smeha. Iako je svoje fanove navikao na deljenje isključivo srećnih stvari, Ljuba se sada oglasio ne tako lepim povodom.

Naime, jedan događaj narušio je sreću pevača i njegove porodice. Sudeći po njegovoj poslednjoj objavi na Instagramu, pevač je ostao bez drage osobe.

Ljuba je na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Instagram profilu podelio fotografiju starije žene uz koju je ostavio emotivnu poruku.

- Mirče moje, ceo moj život si bila tu. Drago mi je da smo uspeli da ti ispunimo najveću želju... Tuga je ogromna, nedostajaćeš zauvek - napisao je Ljuba u okviru fotografije na kojoj je osoba od koje se oprostio.

Podsetimo, Perućica je pre nekoliko meseci dobio sina. Ljuba i njegova supruga Kaća dali su nasledniku ime Aleksej, a ona je ispričala kako su došli na tu ideju.

- Izvlačili smo papiriće, to je bio njegov predlog, onda se uhvatio za neko drugo ime, nismo mogli da se dogovorimo, a inače se oko svega dogovaramo.

Perućica je priznao da nije imao strah da uzme bebu odmah u ruke.

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.