Nedeljko Bajić Baja počeo snimanje novog albuma!

Izvor: Svet plus, 29.Jul.2016, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljko Bajić Baja počeo snimanje novog albuma!

Jedan od omiljenih pevača, Nedeljko Bajić Baja, počeo je snimanje novog albuma, a kao najavu za ovaj projekat, kroz par dana ćemo videti njegov spot za novu pesmu.

Pevač Nedeljko Bajić Baja svojim albumom "Snovi od stakla" osvojio je sve u regionu. Za njegov koncert se traži karta više ali se on trudi sa svojim timom da publiku obraduje nečim novim i drugačijim. Tako je nedavno izdao dva nova spota koja su osvojila publiku, ali Baja se tu ne zaustavlja već za par >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << dana možemo očekivati i novi spot. Pored letnje turneje koju pevač radi sa svojim bendom, uporedo snima i novi album. Neki od autora su već poznati, među kojima su Pera Stokanović i Bora Đorđević, koji je svojim hitom "Ljubav" pokazao da su on i Baja odličan tim. Iako je nedavno pevač dobio i neke ponude iz Turske od menadžera Murata Kankilića, on za sada ne razmišlja u tom pravcu jer, kako kaže, važno mu je da opravda poverenje publike. On poručuje da, kad bude odlučio da se predstavi novoj publici, on će sa svojim timom na tome temeljno raditi.

Nedeljko Bajić Baja voli da iznenadi publiku tako da se nadamo da će i ovoga puta sa novim spotom i singlom kao najavu novog albuma učiniti isto.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.