Izvor: Scandal.rs, 04.Dec.2019, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neda izbacuje još jednu pesmu! Nova i uzbudljiva!

Pop diva Neda Ukraden kad nešto obeća, ona to i ispuni! Druga pesma za koju je uradila spot zove se “Nije pošteno” i autorski je potpis Bojana Vasića. U prelepim kreacijama Suzane Perić, Neda nas pesmom vodi kroz Iločke vinograde i dvorac Principovac! A tekst …poslušajte u tizeru!   Kupite SCANDAL! Zorica i Kemiš GASE GRAND! The post Neda izbacuje još jednu pesmu! Nova i uzbudljiva! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neda izbacuje još jednu pesmu! Nova i uzbudljiva!

Izvor: Svet, 05.Dec.2019, 11:42

Pop diva Neda Ukraden kad nešto obeća, ona to i ispuni!. Druga pesma za koju je uradila spot zove se “Nije pošteno” i autorski je potpis Bojana Vasića. U prelepim kreacijama Suzane Perić, Neda nas pesmom vodi kroz Iločke vinograde i dvorac Principovac!. . A tekst poslušajte u tizeru!.  . . promopromo.The...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.