Neda Ukraden progovorila o POLITIČARIMA koji su joj se NABACIVALI: Udvarali su mi se PIJANI IDIOTI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021, 00:44

Neda Ukraden progovorila o POLITIČARIMA koji su joj se NABACIVALI: "Udvarali su mi se PIJANI IDIOTI!"

Ispričala priču o bogatašu koji nije hteo ni ružu da joj kupi!

Ognjen Amidžić večeras je u emisiji "Amidži šou" ugostio Gocu Tržan, Rašu Novaković, Nedu Ukraden, Zoricu Marković, ali i mlade muzičke zvezde zbog kojih se "usijao" Jutjub, Davida i Zeru.

Neda je tokom jedne igrice je progovorila o političaru koji joj se svojevremeno otvoreno udvarao, a da to javnost nije saznala.

- Nema koji se nije udvarao. Nije mi se udvarao Slobodan Milošević, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njega ne poznajem. Udvarali su mi se pijani idioti samo - zaključila je pevačica.

- Nema ko mi se nije udvarao. Samo ova nova garda mi se nije udvarala, ali zato jugoslovenski, pa to je strašno - dodaje Neda.

A onda je ispričala priču o bogatašu koji nije hteo ni ružu da joj kupi.

- To je inače bila jedna vrlo ozbiljna veza, otišli smo da upoznamo porodice. To je bio Dan zaljubljenih. Bio je jako bogat u Sidneju, a 14. februara, čovek ni ružu da donese, a onda sam ja otišla da kupujem tako bezveze, a on me pita ''Zašto kupuješ tu majicu, pa imaš već majicu?'', i tu je bio naš kraj. Bogatsvo je samoj sebi priuštiti stvari o kojima sam sanjala. Ostalo je naravno i za moje potomke. Punim dvorane godinama pevam , putujem, valjda mogu da kupim i neku majicu - priča Ukradenova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NABACIVALI SU MI SE PIJANI POLITIČARI" Neda Ukraden otkrila nepoznate detalje iz života, pomenula i Slobu Miloševića: A evo zašto je raskinula sa bogatašem

Izvor: Blic, 19.Maj.2021

Pevačica Neda Ukraden progovorila je u emisiji "Amidži šou" o političarima koji su joj se svojevremeno udvarali.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.