Neda Ukraden pevala pred 12.000 Slovenaca

Izvor: Vesti-online.com, 09.Dec.2018, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neda Ukraden pevala pred 12.000 Slovenaca

Regionalna pop diva nastupila je pred 12.000 ljudi u ljubljanskoj dvorani Stožice! Karte su bile rasprodate mesec i po dana unapred, a Neda je priredila spektakl o kome se priča! Najveća dvorana u Ljubljani bila je tesna za sve koji su hteli da čuju i vide svoju omiljenu pevačicu!

- Poznato je koliko rado i često gostujem u Sloveniji, ali sinoćnji koncert u Areni Stožice pred prepunom dvoranom, preko 12.000 ljudi, bio je po mnogo čemu poseban! U odličnoj organizaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Radio Aktuala, pevati tako raspoloženoj publici bilo je veliko zadovoljstvo! Bilo da sam pevala svoju čuvenu "Zora je", ili novije hitove poput "Viljamovka", "Kao vino i gitara", "Na pola puta", svi u glas su pevali!

Ali kad je krenula pesma "Najbolji klub u gradu", na binu se popela moja unuka Aleksandra i oduševljeno pevala skakutala i mahala publici, za šta je dobila ogroman aplauz!

Naime, u Ljubljanu su na koncert, kao i u Zagreb na moju promociju dvd bluray izdanja, došli  kao podrška moja kćer Jelena i zet Peca, ali i moji unuci! Baš su se naigrali i napevali u Ljubljani! - rekla nam je slavna pevačica koju u maju očekuje veliki nastup u Las Vegasu na European Music Festu gde će nastupiti sa svim najvećim svetskim zvezdama današnjice.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.