Neda Ukraden otkriva: Putin je najbolji frajer među političarima, a ni Mrka nije loš, šarmantan je jako!

Izvor: Scandal.rs, 27.Jan.2017, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neda Ukraden otkriva: Putin je najbolji frajer među političarima, a ni Mrka nije loš, šarmantan je jako!

Neda Ukraden je u žiži interesovanja, kako zbog novog albuma, tako i zbog odličnog izgleda i veoma posećenih nastupa, na koje dolaze i brojni političari.

Na pitanje novinara ko je među političarima po njenom ukusu, pevačica je kao iz topa izgovorila:

“Najbolji frajer je definitivno Putin! On je pravi muškarac, prava ruska krv. Lep je, pametan, sposoban i zgodan. Mislim da ima dosta toga da ponudi”, priznala je Neda za Kurir, ali vešto je izbegavala >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da odgovori ko joj od domaćih političara privlači pažnju.

“Nisam fascinirana nijednim našim političarem, iskreno. Nisu moj tip”, kroz smeh je rekla pevačica, a jedini koga je pohvalila bio je dečko njene koleginice Ane Bekute, Milutin Mrkonjić.

“Mrka je jedan jako šarmantan gospodin, on je čovek koji ima integritet i koji voli pesme, žene, estradu. Pored svog posla, koji dobro radi, on se i u tim vodama snalazi dobro”, pohvalila ga je Neda.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.