Neda Ukraden na promociji albuma dobila specijalno priznanje od Jugotona!

Izvor: Svet plus, 14.Mar.2017, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neda Ukraden na promociji albuma dobila specijalno priznanje od Jugotona!

Pop pevačica Neda Ukraden promovisala je trostruki cd najvećih hitova i tom prilikom dobila specijalno priznanje od izdavačke kuće Jugoton.

Neda Ukraden danas je promovisala trostruki cd u izdanju zagrebačkog Jugotona, na kojem se nalazi 50 hitova, između ostalih ''Zora je'', ''O mama,mama'', ''Srce u srcu'', ''Boli, boli'', ''Oči tvoje govore'' i mnogi drugi koji su obeležili karijeru ove umetnice.

Pevačica je bila iznenađena kada su joj predstavnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Jugotona uručili posebno priznanje za izuzetan doprinos diskografiji. Neda u tom momentu nije mogla da zadrži emocije, pa je počela da plače. Ovim je Ukradenova i zvanično proglašena najtiražnijim ženskim izvođačem Jugotona koji postoji punih 70 godina, prenosi Kurir.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Neda zaustavila saobraćaj u centru Beograda! (foto/video)

Izvor: Svet, 14.Mar.2017

Popularna pevačica Neda Ukraden na trenutak zaustavila je saobraćaj u Nušićevoj ulici, kada je iz belog BMW-a kročila na crveni tepih u zgradu Jugotona gde su je dočekali sa laticama crvenih ruža uz jagode i šampanjac.. . U prisustvu velikog broja medija iz čitavog regiona, Nedi je dodeljeno...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.