Neda Ukraden ispljuvala Acu Lukasa i Ivanu Selakov: Oni je uništili!

Izvor: Svet, 15.Nov.2014, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neda Ukraden ispljuvala Acu Lukasa i Ivanu Selakov: Oni je uništili!

Pre dve nedelje na probama emisije “Tvoje lice zvuči poznato” Neda Ukraden i Ivan Jevtović izazvali su opšti skandal! Naime, oni su se pobunili jer su kao zadatak dobili da imitiraju duet Ivane Selakov i Ace Lukasa “Daleko si”. Pošto takmičari unapred dobijaju zadatke, imali su dve nedelje da pripreme pesmu, a produkcija je preko Ivane tražila matricu pesme kako bi počeli sa probama. Međutim, nasred probe, dok je Ivan glumio Selakov, a Neda Lukasa, shvatili >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << su da je to bezveze, te da ne žele da ih imitiraju. Prvi je frku digao Ivan Jevtović rekavši da mu se ta pesma ne dopada, da je dosadna, te da ne želi da je peva, kao i da bi voleo da dobiju neki drugi duet umesto pomenutog. Neda ga je podržala, pa je i ona izjavila da joj je ta pesma potpuno bezveze i nikakva, da ne želi da je peva, a pogotovo neće da glumi Acu Lukasa. Takođe je pred ljudima iz produkcije osula paljbu da joj nije jasno kako to da ta pesma ima milionske preglede, a njeni toliki hitovi nemaju, te da joj je sve to vrlo čudno i sumnjivo.
Ovu informaciju za novi broj SCANDAL! – a potvrdili su Ivan Jevtović koji je i bio angažovan za zadatak, Aleksandra Milutinović, kompozitor koja je ustupila matricu i Ivana Selakov! Šta su svi oni rekli kao i šta je Aca Lukas poručio i šta je Ivana zamerila Nedi pročitajte samo u najnovijem broju SCANDAL! – a koji je u prodaji još samo jedan dan na svim kioscima. A šta vas još očekuje u SCANDAL! – u pogledajte OVDE!


Tekst: MARJAN KAMENOVIĆ copyrighted, Life Content
Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted, Life Content

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.