Neda Arnerić svoje poslednje dane provela je mirno i ispunjena radošću!

Izvor: Svet plus, 15.Jan.2020, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neda Arnerić svoje poslednje dane provela je mirno i ispunjena radošću!

Tužne zimske noći proteklog petka brat Predrag pronašao je beživotno telo glumice Nede Arnerić, na stolici za trpezarijskim stolom, u stanu na Vračaru, koji je prethodno morao da obije sumnjajući na nešto loše jer se njegova sestra nije odazivala na telefonske pozive. Neda Arnerić svoje poslednje dane provela je mirno i ispunjena radošću!

Nažalost, i njega i najširu regionalnu javnost potresao je onaj najgori ishod. U 67. godini buran život Nede Arnerić je okončan >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i prerano je otišla na neki svet za koji je i sama tvrdila da je verovatno bolji í lepši od ovog našeg. Svoje poslednje dane provela je mirno, a bili su ispunjeni radośću jer je njen bratanac Filip dobio dete. Nekoliko dana pred Novu godinu posetila je njegovu porodicu kako bi videla bebu i njeni bližnji bili su spokojní jer se činilo da je Neda sve probleme ostavila iza sebe.

"Stalno mi u glavi odzvanja njena rečenica koju je izgovorila u jednoj emisiji na konstataciju voditelja kako su nas napustile najveće glumačke Zvezde: Tamo je tako lepo društvo da jedva čekam da odem. Nekada umem da zvučim surovo, ali mislim da treba poštovati čovekovu želju. Ako je to njena želja, neka bude onako kako Neda želi i neka se bori na način na koji može da se izbori", rekla je njena najbolja prijateljica i glumica Elizabeta Đorevska početkom marta prethodne godine, kada je Neda primljena na toksikološko odeljenje Vojno-medicinske akademije jer je navodno sebi pilulama pokušala da oduzme život.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.