Neću više da sedim sa Markom - Matora shvatila šta se dešava: Okreće leđa Đedoviću i Ša

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2023, 02:22

"Neću više da sedim sa Markom" - Matora shvatila šta se dešava: Okreće leđa Đedoviću i Ša

Ne može tako sa njom.

U emisiji "Pitanje gledalaca" i dalje je glavna tema raspad braka Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore. Jovana je najavila da više neće da opterećuje svojim problemima Marka Đedovića i Nenada Aleksića Ša.

Nakon izlaganja Anite Stanojlović, novinar Darko Tanasijević postavio je pitanje Jovani Tomić Matoroj:

- Nisam dobro, ne mogu da podnesem više ni emisije, ni odgovore. Sve me iluđuje. Sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi smeta. Ne znam šta više da vam kažem Pogodilo me je ovo što mi je rekla za mog brata. Zoran je moj rođeni brat, ja njega ne pominjem toliko, više pominjem Nikolu. Vodila sam bitke sa njim oko svadbe, a onda kada ju je upoznao promenio se. Ja sam htela život sa njim i videla sam sebe sa njom. Ona i ja smo danas lepo popričale, ali boli me taj dan, to što sam budala, lajvovi. Taj napad kako se ona branila, sve što si joj ti postavio, ja sam joj postavljala, sve tražim odgovor, ali nema izlaza iz ove situacije, nema. Da je bila internet prevara, ja bih prešla preko toga, ali ovo ne mogu, nemam za šta, niti oseća, radi mi kontra. Ona meni ništa ne pomaže,m jednim gestom mi ne pomaže. Ja neću više da pričam ni o njoj, ni o njenoj porodici. Ja se bolje ponašam nego što sam mislila. Njene nebuloze, njeni nelogični odgovori. Ne branim Anitu, ali i ta smećarka opsesivna bolesnica, ja ne verujem da Anita sve laže, ti ljudi su bolesni. - rekla je Matora pa dodala:

- Neću više od sutra da sedim ni sa Markom, ni sa Ša. Donela sam odluku. Ša je isto nervozan. Marko takođe. ne mogu ja njima da stojim i da ihopterećujem - smatra Matora

- Dobro i ti si se drugima našla kada im je to bilo potrebno - podseća Darko.

Ne mogu ja da budem surova prema Aniti, svim mi znamo kakve sam ja imala svađe ovde, ali ja ne mogu da vređam Anitu, ima emocije, ne znam koji mi je ku*ac. Moram da se distanciram, neću da blejim više ni sa kim, ni sa Markom, ni sa Ša, neću da budem nikome teret. Ja znam da Anita neke stvari radi namerno da izvuče moju rekaciju, a ona neće da me pusti, ona je toliko samoživa, odbijanje hrane, a evo moj Marko joj priča i pokušava da je osvesti. Ona je sve to trebala da kaže meni, a da je normalna trebala je to da kaže pre ulaska. Na našoj svadbi je bio samo Pink.rs, i sve se videlo. Meni je Matea rekla da sam ja najveći blam, a ona dala poruke, ko je drugi mogao da kaže to, ja evo molim Anitu da me ostavi na miru da iskulira. - dodala je Matora.

Matora je nakon toga rekla da niko više neće nositi njeno prezime, sem njenog deteta, pa je oplela po Anitinoj mami.

Detaljnije u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.