Nećete verovati šta se Emini desilo dok je gledala u šolju (foto)

Izvor: Svet, 20.Avg.2017, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nećete verovati šta se Emini desilo dok je gledala u šolju (foto)

Emina Jahović rešila je da se zabavi pa je okrenula šolju nakon što je popila kafu. Pevačica se odmah pohvalila pratiocima kakav simbol od taloga je ispao – u pitanju je srce.


A post shared by @yaemina on Aug 20, 2017 at 3:22am PDT


Taj prizor je fotografisala i objavila na instagramu uz opis “Prati svoje srce”, a njenim fanovima je ovo bilo veoma simpatično pa su joj tražili da i njima gleda u šolju.
SvetNikola Tomić

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte kako Nikolina Pišek izgleda BEZ TRUNKE ŠMINKE! (foto)

Izvor: Svet, 21.Avg.2017, 13:40

Nikolina Pišek je odlučila da današnji dan započne jednim jutarnjim selfijem.. Za tu priliku ona je svojim fanovima na Instagramu pokazala kako izgleda bez trunke šminke na licu.. . A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on Aug 21, 2017 at 12:58am PDT. . . SvetSvet

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.