Nećete verovati šta je Opra sada smislila!

Izvor: Prva.rs, 10.Avg.2017, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nećete verovati šta je Opra sada smislila!

Opra Vinfri je sada napravila svoj brend zamrznutih supa i priloga koji će se ove sedmice naći u pojedinim supermarketima, piše N1.
Medijska zvezda i američki gigant u proizvodnji hrane Kraft Hajnc pokrenuli su novu liniju proizvoda, o čemu su postigli dogovor ranije ove godine.
Nova linija proizvoda nazvana je "O, That's Good! (O, to je dobro).
Supe i prilozi tog brenda naći će se na rafovima nekih supermarketa već ove sedmice, a do oktobra će stići u prodavnice širom >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << SAD.
Pratite nas i na Viberu! Kompanija Kraft Hajnc saopštila je da novi brend nije povezan s dogovorom Vinfri i kompanije Vejt vočers (Weight Watchers) i da na pakovanjima proizvoda neće biti pominjani programi za gubitak težine. Vinfri je pre dve godine kupila 10 odsto akcija te kompanije.
Ovo je samo još jedna prilika da uveća svoje i tako ogromno bogatstvo.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.