Neće više Milica da bude budala Pavlovićeva ogorčena na Lukasa - Zato što sam verovala, sad imam problem

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023, 22:23

"Neće više Milica da bude budala" Pavlovićeva ogorčena na Lukasa - "Zato što sam verovala, sad imam problem"

Pesma je uklonjena sa njenog kanala, a kako je objasnila, ona nema autorska prava na ovaj hit.

Pevačica Milica Pavlović vrši poslednje pripreme za spektakularni koncert koji će održati 23. 12. u Štark Areni, a sada je odlučila da se oglasi i objasni fanovima da je razočarana u kolegu Acu Lukasa, sa kojim je pre nekoliko godina snimila duet "Kidaš me".

Kako je objasnila, bila je primorana da obriše ovu numeru sa svog Jutjub kanala, da joj, kako je istakla, pevač >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i njegov tim ne bi izbrisali ceo kanal zbog autorskih prava...

Milica i Lukas su snimili duetsku pesmu koju su čak i ekranizovali, ali autorska prava na nju ima zapravo samo Aca. Pavlovićeva zbog prijateljskog odnosa nije smatrala da treba da potpisuje ugovor, ali kako sada kaže, zbog toga se veoma pokajala, ali i opametila.

- Dobro se spremite za 23. decembar jer u Štark Areni u glas pevamo i "Kidaš Me"! Možda ne možete da je slušate na Youtube-u, ali ćemo je na koncertu pevati zajedno. Ovo je sigurno najskuplja pesma u mojoj karijeri - prvo su me muzika i tekst, zatim spot i nastup, a onda i performans i promocija zaista koštali mnogo ulaganja, a onda sam i mnogo živaca izgubila i doživela mnogo stresa zbog ove pesme, jer sam nakon svega pomenutog morala da je uklonim sa Youtube-a i tako sprečila rizik da mi ceo kanal strada zbog jedne pesme - započela je ona i dodala:

I mnogo teško sam to podnela. Znate me dovoljno dobro, vrlo sam fer i posvećena, trudim se da sve u mojoj karijeri bude posloženo "pod konac", poštujem svaki dogovor i obećanje. I verujem. Ispostavilo se da mi ovo poslednje i nije baš pametno, jer to što zbog poverenja, poštovanja i prijateljstva nisam potpisala "jedan papir" napravilo je ovaj problem. Pošto me dovoljno poznajete, jasno vam je da veoma često pomislim na ovu pesmu i da se svaki put isto iznerviram. Ali, sve ovo me je naučilo jednu važnu lekciju. Od tog dana bukvalno i ko diše vazduh u studiju dok se nešto radi - potpisuje ugovor. Nije mi teško, imam bezbroj tih "važnih papira" i svi su na sigurnom. Za svaki slučaj. Neće više Milica Pavlović da bude budala - napisala je ona na svom Instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.