Neće ni da čuje za bivšu snajku - MAJKA Stanislava Krofaka otkrila njegov TAJNI PLAN, ima veze sa Ša: To mu je bio cilj

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 15:37

Neće ni da čuje za bivšu snajku - MAJKA Stanislava Krofaka otkrila njegov TAJNI PLAN, ima veze sa Ša: "To mu je bio cilj"

Ponosna je na svog sina.
Stanislav Krofak nedavno se uselio na velelpno imanje u Šimanovcima. On je svojim ulaskom napravio pometnju u vezi Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović. Reper prati svaki Mionin pogled upućen ka Stanislavu i redovno joj priređuje ljubomorne scene.
Memo Haljevac se uputio u Stanislavovo rodno mesto kako bi razgovarao sa njegovim prijateljima i rođacima. Prvo je njegov mlađi brat Ivan otkrio kakav ima odnos sa Stanislavom:
 - Uvek mi je bio podrška i vodio me je na pravi put. On je prvi došao u Zagreb, a onda smo i mi došli za njim - rekao je Ivan, a onda je otkrio kako je reagovao Stanislav na Nenadove prozivke:
- To ga je povredilo. Spominje ga, a ne zna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.