Neće da je pljačkaju: Jezivi krici i urlici zatresli dom Milice Todorović, isplivao SNIMAK situacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2023, 21:31

Neće da je pljačkaju: Jezivi krici i urlici zatresli dom Milice Todorović, isplivao SNIMAK situacije

Pevačica se hitno oglasila!

Milica Todorović oduvek privalči pažnju svojim slobodnim ponašanjem i stavom, pa su joj često neke kolege zamerale što se ne ponaša kao zvezda.

Sada je pevačica otišla korak dalje, te otkrila da više neće da posećuje frizerske salone, već želi da se farba i sređuje po kućama.

Milica je na Instagramu okačila urnebesni video, na kojem se može videti kako ofarbana đuska u svom domu.

- Mene je sestra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uspešno ofarbala, ali meni to nije bilo dovoljno pa sam ja uzela četku i ostatak farbe i ofarbala sam Fiću. Kaže mi da mu idu suze i da ga baš peče - rekla je kroz smeh Milica.

Nakon toga mučnom dečku su išle suze, koliko ga je pekla farba, te je sve vreme kukako kako mu se glava usojala i da ne može više da izdrži, dok se Milica "cepala" od smeha.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.