Nebojša Dugalić ima PETORO DECE: Dvoje nose učestala srpska imena, a troje VEOMA RETKA U SRBIJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 07:17

Nebojša Dugalić ima PETORO DECE: Dvoje nose učestala srpska imena, a troje VEOMA RETKA U SRBIJI

Imaju zanimljivu simboliku.

Istaknuti dramski umetnik Nebojša Dugalić uspešno balansira između privatnog i poslovnog života.

Kada nije na setu ili na scenu, Dugalić vreme voli da providi sa porodicom. Nebojša je u braku sa Draganom od 2000. Godine i sa njom ima petoro dece.

Pored Jane i Bogdana, čija imena su česta u Srbiji, Dugalić ima još troje dece  koja su retka na ovim prostorima - Vidan, Kalin i Ilina.

Kako je ranije rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegova deca ne pokazuju talenat za glumu i ne zna treba li to da ga čini srećnim.

- Za sada nemaju interesovanja za glumu. Niko svom detetu ne bi poželeo da radi posao kojim se bavi. Dvoje klinaca su okrenuti muzici i imaju dara, a Kalin i Ilina su mali da bi se opredeljivali. Vidan, Bogdan i Jana su više naklonjeni sportu i savremenim tehnologijama - otkrio je ranije za "Gloriju" Nebojša.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.