Nebojša Bakočević: Momak za kojim su uzdisale generacije devojaka (video)

Izvor: Svet, 12.Dec.2015, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nebojša Bakočević: Momak za kojim su uzdisale generacije devojaka (video)

“Gledaćemo video dok se ne rastope boje” – sve tinejdžerke sanjale su da baš njima to kaže. Pa i danas, ulogama u kultnim filmovima “Kako je propao rokenrol”, “Crni bombarder”, “Slatko od snova” – drži titulu jednog od najboljih frajera domaćeg filma. Ipak, u novijim ostvarenjima prošao je skoro potpuno nezapaženo.
width="750" >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << height="563" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Nebojša Bakočević izgubio se sa glumačke scene krajem devedesetih, iako su mu čak predviđali holivudsku karijeru piše 24sata.rs
width="750" height="563" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Pričalo se da je “propao do neprepoznatljivosti”, da se “gubi u paklu droge”, da ga viđaju po novobeogradskim blokovima kako cirka i žicka… Ipak, sve se to zadržalo na priči bez slike, a Nebojša je ostao misterija.
A onda, skoro deceniju posle nestanka sa scene, glumac se “inkognito” vratio na male ekrane i to kao – lekar u jednoj epizodi popularne serije “Vratiće se rode”.
Evo kako je izgledao.
Posted by Nebojsa Bakocevic on Saturday, September 7, 2013


Tri godine kasnije, videli smo ga i u “Artiljeru” i to su otprilike najsvežije fotke koje njegovi obožavatelji imaju.
Za slučaj da ga niste prepoznali u tom filmu, Bakočević igra “matorog delikventa”.
Artiljero ^^
Posted by Nebojša Bakočević on Saturday, November 3, 2012


“Zoran Cvijanović, Marko Gvero i ja igramo tri tipa koji vise ispred ugostiteljskog objekta, što je čest lajtmotiv u tekstovima Srđe Anđelića, ali često i naše realnosti. Bilo mi je veliko zadovoljstvo da dam svoj mali doprinos rediteljskom prvencu Srđana Anđelića, koji se odlično snašao u toj ulozi”, rekao je tad za Blic Nebojša Bakočević.
Iako je najavljivano da je to njegov povratak na veliko platno posle skoro punih 12 godina (od filma “Nož” iz 1999.), Bakočević je tada izjavio da se ne vraća na film kao glumac i da neće da bude estradna ličnost.
width="750" height="422" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Danas ima 50 godina, a mi možemo samo da se nadamo da će mu ponovo u nekom momentu “dunuti” da se pojavi u nekom filmu.
width="750" height="422" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.