Ne znam brate kako ću... Janjuševe reči UPUĆENE preminulom Mihajlu KIDAJU DUŠU

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Dec.2023, 17:26

"Ne znam brate kako ću..." Janjuševe reči UPUĆENE preminulom Mihajlu KIDAJU DUŠU

Tragičan odlazak najmlađeg brata ostavio je veliki trag na bivšeg košarkaša.

Tužne vesti zavile su u crno porodicu iz Prijepolja.

Mihajlo Janjušević, rođeni brat učesnika "Elite" Marka Janjuševića Janjuša, pronađen je mrtav u 27. godini u iznajmljenom stanu u Beogradu, ostavljajući porodicu i prijatelje, ali i široku javnost u šoku.

On je na večni počinak ispraćen u sredu, 27. decembra u rodnom Prijepolju na Kolovratu, nedaleko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od porodične kuće, a malo je reći da je prizor na sahrani slomio mnoga srca. Da tuga i bol ne jenjavaju govori i Janjuševa poslednja objava na društvenoj mreži Instagram, gde je putem storija objavio reči koje kidaju dušu.

- Mnogo sam puta u životu gubio, a sada sam stvarno izgubio. Mnogo sam puta i pobedio, al' ovog puta ne znam da li ću moći... Ne znam brate kako ću... - napisao je Marko.

Podsetimo, Mihajlo Janjušević, mlađi brat košarkaša i zadrugara Marka Janjuševića Janjuša preminuo je pre dva dana, a sumnja se da je izvršio samoubistvo u 27. godini. Njegovo beživotno telo pronađeno je u iznajmljenom stanu u centru Beograda gde je živeo, a nakon obdukcije, telo je preuzeo Janjuš, te se zaputio u Prijepolje gde je Mihajlo ispraćen na večni počinak.

Sahrani je prisustvovao veliki broj prijatelja i poznanika, koji su došli da pruže podršku Janjuševićima u ovom teškom trenutku i isprate Mihajla.

Srbija Danas/S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.