Ne želim više da se ČUJEM SA NJOM Otkriveno ko je Anđeli Đuričić USTUPIO KOLA, pa odlučio da je precrta

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 23:37

"Ne želim više da se ČUJEM SA NJOM" Otkriveno ko je Anđeli Đuričić USTUPIO KOLA, pa odlučio da je precrta

Odlučio je da progovori...

Pavle Jovanović učestvovao je u drugoj sezoni Zadruge i od tada ne voli da se javno eksponira, ali sada je rešio da otkrije sve pikanterije rijaliti učesnika.

Družio se sa Anđelom Đuričić, ali o njoj nema više lepo mišljenje. Evo šta je rekao.

- Anđeli jesam pozajmio svoj auto, ali ja sa njom nemam kontakt od kada je izašla iz prošle sezone, ne želim da se čujem sa njom, nema potrebe. Reći ću da sam joj na prijateljskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osnovi pozajmio moja kola i ne bih da dužim - rekao je Pavle Jovanović.

Dotakao se i druženja sa Anđelom Rankovićem sa kojim više nije u dobrim odnosima.

- Anđelo je pokušao da muva moju devojku. Dečko koji nema kodekse, on tako redom svima muva devojke. Nisam se video sa njim jer me izbegava. Dečko ne može nakon ovakvih izbora koje pravi nikada da ima normalnu devojku. On i Anita su stvoreni jedno za drugo - zaključio je Pavle koji kaže da nikad ne bi bio sa devojkom iz rijalitija.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Republika/Preneo A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.