Ne želim promovisati ZLO i učestvovati u kriminalu Karamujić NAJAVIO TUŽBU, sestre Ahmić prve na udaru?

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 15:23

"Ne želim promovisati ZLO i učestvovati u kriminalu" Karamujić NAJAVIO TUŽBU, sestre Ahmić prve na udaru?

Jak udarac za bosanske starlete!

Prvenac najnovijeg formata "Hajp" televizije, na čelu sa novim pojačanjem Dejanom Dragojevićem, napravio je pravi bum.

"D cast" je kao svog prvog gosta imao Karamujić Mehmedalija, efendija koji se mnogo puta našao u centru pažnje zbog čestog pominjanja od strane starlete Aneli Ahmić.

Karamujić je prema priči Ahmićeve venčao Asmina i nju, što se na kraju ispostavilo netačno. Karamujić je nad Aneli izvršavao egzorcizam, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o čemu je i govorio u emisiji.

Ono što je gledaocima privuklo dosta pažnje jeste način na koji će se Karamujić obračunati sa klevetama i zlim jezicima koji mu narušavaju mir.

- Ja ne želim učestovati niti u kriminalu, niti u lažima, niti bih da promovišem zlo. Ja sam neko ko tera zlo, neko ko isteruje zlo. Ne želim da promovišem zlo. Ne želim da bilo ko postiže publicitet na račun moga imena, i ja sam zapretio tužbom ako se u bilo kom kontekstu moje ime bude spominjalo - rekao je Karamujić efendija kod Dejana Dragojevića.

Gledaoci su u prvi mah pomislili da će najdeblji kraj što se tužbi tiče izvući upravo sestre Ahmić. Da li će stvarno tako biti, vreme će pokazati.

Detaljnije pogledajte na snimku:

A post shared by Realno Gledano (@realno_gledano_)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.