Ne žele da se sazna istina: Maca i Zorica jedine odbijaju poligraf!

Izvor: Svet, 29.Jun.2016, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne žele da se sazna istina: Maca i Zorica jedine odbijaju poligraf!

Maca Diskrecija i Zorica Dukić jedine su od takmičara u Parovima koje odbijaju da učestvuju u Parografu.
Iako se Zorica nekoliko puta sama nudila da ide na poligraf, na kraju je ipak odbila.
“Pa zna da će se mnogo toga otkriti! Onda bi svi videli ko je Zorica Dukić, a ona nije samo frizerka, već se bavi i drugim poslovima“, provocirala je Ružica Veljković.
“Tada bi se otkrilo mnogo toga o mom životu, a ja to ne želim. Ne želim da me ljudi žale. Ovo što je ispričala Ana Marija o svom životu nije ništa u odnosu na ono što se meni dogodilo”, objasnila je svoj razlog Maca.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ne žele da se sazna istina: Maca i Zorica jedine odbijaju poligraf!

Izvor: Scandal.rs, 29.Jun.2016

Maca Diskrecija i Zorica Dukić jedine su od takmičara u Parovima koje odbijaju da učestvuju u Parografu...Iako se Zorica nekoliko puta sama nudila da ide na poligraf, na kraju je ipak odbila...“Pa zna da će se mnogo toga otkriti! Onda bi svi videli ko je Zorica Dukić, a ona nije samo frizerka,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.