Ne zanima me šta jedan LAŽOV I MANIPULATOR ima da kaže Vanja žestoko potkačila Ša i Mionu - raskrinkala njegov PLAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023, 14:58

"Ne zanima me šta jedan LAŽOV I MANIPULATOR ima da kaže" Vanja žestoko potkačila Ša i Mionu - raskrinkala njegov PLAN

Osudila reperov postupak i to što upliće njenu porodicu u ovu situaciju.

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša već nedeljama unazad prelaze granicu prijateljstva, ali se još uvek ništa konkretno nije desilo među njima. Noćas su se grlili, ljubili blizu usana i priznali jedno drugome simpatije, ali još uvek nisu uplovili u vezu.

Ša je jutros otkrio detalje iz odnosa sa još uvek zakonitom suprugom, Vanjom Ignjatović. Ona nije ostala imuna na optužbe da ga je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njena majka upozoravala pred svadbu s kim se ženi. Ona se sada oglasila i iskoristila je priliku da potkači Mionu i Ša.

Mislim da zaista nije u redu to što iznosi neistine, posebno što pominje oca mog deteta. Kao što svi vrlo dobro znamo, kad se zaljubi, on poništava brak, da bi oprao svoj postupak. Opet radi istu stvar kao što je već jednom uradio. Svesna sam da će blatiti mene kako bi svoj postupak opravdao, a isto tako sam svesna da će morati da iznosi neistinu kako bi se opravdao narodu zbog ulaska u novu vezu. Ja neću da se bavim demantom jer me zaista ne zanima šta jedan lažov i manipulator ima da kaže. Posvetila sam se svom detetu i sebi, a to što on govori i iznosi neke nebuloze, to može samo sa ljudima koji su podložni manipulaciji. Bog je jedan. Bog sve vidi - poručila je Vanja.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.