Ne predaje se: Slavni glumac se po treći put bori sa rakom kože!

Izvor: Svet, 29.Okt.2014, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne predaje se: Slavni glumac se po treći put bori sa rakom kože!

Hju Džekmen po treći put je na lečenju zbog raka kože.
Zvezda filma “Vulverin” nedavno je ponovo viđen sa zavojem na nosu, a njegov menadžment potvrdio je za “E! News” da se glumac opet bori sa karcinomom bazalnih ćelija. Dodali su da se on dobro oseća nakon lečenja.
Karcinom bazalnih ćelija je najčešći oblik raka kože, koji se sporo razvija i koji je povezan sa izloženošću sunčevim zracima, ali retko vodi do smrti.
Džekmen je otkrio da mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dijagnostikovana ova bolest prošlog novembra, kada je na društvenim mrežama objavio fotografiju sa zavojem na nosu, nakon sličnog tretmana. Tada je rekao da je rak otkrio kada ga je njegova supruga, Debora-Li Furnes, nagovorila da pregleda beleg na nosu, te je apelovao na svoje fanove da redovno koriste zaštitu od sunca.
Autor: Life Content
Foto: Twitter

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.