Ne poznaješ dovoljno sopstvenu vaginu? Sad ćeš je upoznati!

Izvor: Scandal.rs, 05.Mar.2015, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne poznaješ dovoljno sopstvenu vaginu? Sad ćeš je upoznati!

1. Tokom seksualnog uzbuđenja osećaš kako ti je klitoris nekako veći nego obično. To je zato što nabrekne zbog krvi. Njegova veličina varira od osobe do osobe, ali generalno i nije nešto veliki.

2. Kada si uzbuđena, veličina tvoje vagine se udvostručuje. Ne brini, stvar je, dakle, pod prirodnom kontrolom.

3. Žene s manjim klitorisom imaju više problema sa orgazmom. Međutim, nema mesta očajavanju jer i za to postoji rešenje. Ali otom – potom…

4. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << U klitorisu postoji 8.000 nervnih završetaka, a u penisu svega – 4.000. Klitoralni orgazam zato je po pravilu daleko intenzivniji nego muški orgazam, pa ti vidi da li treba da te bude sramota ako si tokom seksa glasnija od partnera ili je najnormalnije da uživaš koliko ti duša ište.

5. Nemoguće je da se bilo šta izgubi u tvojoj vagini, jer je ona fiksni prostor, koji se ne nastavlja. Ipak ne preteruj u nekim igricama…

6. Tvoja vagina ne može da se olabavi zato što imaš bogat seksualni život. Ona postane takva prirodno, pre seksualnog uzbuđenja, kako bi se pripremila na ono što sledi, ali posle seksa sve se resetuje u normalno stanje. A kad zaista doživi takvu promenu? Kao ostariš ili posle porođaja.

7. Vino u čaši ima istu pH vrednost kao i tvoja vagina. Normalni vaginalni pH je od 3,8 do 4,5.

8. Moguće je da ti vagina “ispadne”, to jest da viri iz tela. To može da se dogodi posle porođaja ili menopauze, ali to savremena medicina veoma lako rešava.

Izvor i foto: Perfecte

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.