Ne postoji pokvarenije stvorenje od nje, ima dva grama mozga Filip Car osuo drvlje i kamenje po Maji

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 23:08

"Ne postoji pokvarenije stvorenje od nje, ima dva grama mozga" Filip Car osuo drvlje i kamenje po Maji

Nema reči hvale za bivšu devojku!

Bivši zadrugar, Filip Car, se u poslednje vreme malo povukao iz rijaliti priča. Aktivan je na tiktoku i na toj platformi redovno komunicira sa svojim fanovima.

Sada je otkrio šta misli o aktuelnim učesnicima "Elite". Filip je žestoko isprozivao Maju Marinković, a onda je potkačio i ljubavne parove u Beloj kući. Osvrnuo se na ljubavni trougao koji već mesecima trese rijaliti, a koji čine Anđelo Ranković, Anita Stanojlović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Jovana Tomić Matora.

Kako komentarišeš to što je Maja izjavila da je psihički nestabilna zbog toga što stalno razmišlja o svom prethodnom odnosu, misleći na tebe? Da li imaš nešto da joj poručiš?

- Što se tiče Maje ta osoba sve što priča i radi, radi da bi dobila neki aplauz u narodu a gora je od ikoga. Ne postoji nemoralnije, agresivnije, pokvarenije stvorenje koje je ušlo u tu kuću od nje. Ona nekog komentariše, sa ona dva grama mozga. Vidi da su Ša, Janjuš i Aneli negativci, pa komentarišući njih negativno skuplja poene. Radi isto što radi Miljana Kulić, njih dve i imaju istu dijagnozu.

Kako ti se čine Anđelo i Anita i Matorino konstantno ljubomorisanje zbog njihovog odnosa?

- Anđelo i Anita mi se čine toliko fejk da je nerealno. Drugačije je kad poznajete ljude, kad ste živili s njima znate tačno kako stvari stoje. Anđelo je zainteresovan za Anitu isto kao što je bio za Rešićku. Matora je zaista pukla. Tek sad napolju iz ove prizme videći pokoji klip i naslov na portalu, vidim da je neispravna. Spominje ljude iz spoljnog sveta kao Šebeza i još neke njene bivše drugare totalno bespotrebno. To se ne radi i time pokazuje da nema taj kodeks koji je pričala da ima. Njeni napadi i napadi drugih na Anđela i Anitu njima samo pomažu da se više vežu, jačaju, a i da dobiju veću podršku ljudi. Ali da to vidim kao iskreno ne vidim jer ni Anđela ni Anitu ne vidim kao iskrene rijaliti igrače nego itekako kao promišljene i namazane. Mada u suštini su mi i jedno i drugo nekako ok kao ljudi i nisu meni lično loši, ali ne vidim tu emociju.

Kako komentarišeš to što Maja konstantno podbada Janjuša i Aneli, da li misliš da je to zato što ima emocije prema njemu?

- Tu priču isto ne podržavam ali neću komentarisati, jer sam rekao sam sebi da otkako je Janjuš izgubio brata i kada sam osetio krivicu što sam se svađao sa njim. Jer kad se takve stvari dese bude ti krivo što si se nekad svađao sa nekim, rekao sam neću više da ga komentiram i to je to. Nije trebao da ulazi ove godine - rekao je Car.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Pink.rs/N.Š./Prenela I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"IMAM DETE SA MAJOM MARINKOVIĆ" Bivši zadrugar progovorio o odnosu sa starletom, otkrio i IME DEČAKA

Izvor: Blic, 13.Feb.2024, 12:32

Starleta Maja Marinković iza sebe ima nekoliko godina dugu rijaliti karijeru, a gotovo svaku sezonu u Beloj kući obeležila je odnosima sa određenim cimerima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.