Ne, ovo NIJE BALI BEG, već NAJZGODNIJI FRAJER NA SVETU!

Izvor: Prva.rs, 25.Jul.2016, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne, ovo NIJE BALI BEG, već NAJZGODNIJI FRAJER NA SVETU!

Rohit Kandelval (27) izabran je za najzgodnijeg muškarca na svetu, ali usprkos laskavoj tituli, njegovij prijatelji i porodica kažu da je vrlo skroman i vredan.
Inače, Rohit se dve godine bavio glumom i manekenstvom, a onda se prijavio za izbor za Mistera sveta i postao senzacija u rodnoj Indiji. Polako počinje da osvaja i društvene mreže, a na Instagramu ga već prati više od 100 000 ljudi.

Izvor: 24sata.hr

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

FOTO: Ovo je najzgodniji muškarac na svetu

Izvor: Radio 021, 25.Jul.2016

Rohit Kandelval (27) pobedio je na izboru za Mistera sveta 2016. godine...U konkurenciji od 46 finalista poneo je titulu najpoželjnijeg...Uprkos laskavoj tituli, njegovi prijatelji i porodica kažu da je vrlo skroman i vredan...Inače, Rohit se dve godine bavio glumom i manekenstvom, a onda se prijavio...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.