Ne ostavlja je na miru: Kristijan objasnio Staniji koliko je lepši od nje (video)

Izvor: Scandal.rs, 22.Dec.2015, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne ostavlja je na miru: Kristijan objasnio Staniji koliko je lepši od nje (video)

Iako su se pomirili, Kristijan Golubović i dalje ne ostavlja bmiru. Starleta se hvalila kako je imala prave i velike ljubavi, na šta joj je on odgovorio da joj baš i ne veruje.

“Čim su toliko trajale mora da su “velike ljubavi”. Daj nemoj da zezaš! Toliko traju švalerske veze. Moja žena je mlađa od tebe godinu dana i izgleda pet puta bolje od tebe. Ti si loša riba i veštačka da bi tako pričala. Ti oko očiju imaš više bora nego ja, a stariji sam 17 >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << godina od tebe”, rekao je Kristijan.

Stanija se branila i pričala kako je imala veze po dve-tri i pet godina i da su to bile prave ljubavi.

“Šta lečiš frustracije na meni? Kao ponižavaš moje veze! Moje veze su bile lepe i ljubavne, to što se nisu završile brakom hvala Bogu, jer sam bila nezrela tada”, pričala je Stanija.

Golubović je nakon toga dodao kako je Stanija plitka, kao i da ne shvata da je on nikada nije ogovarao sa Vendi.

“Ovo je moje mišljenje. Da nisi volela da, nisi voljena kada ne možeš jedne obične noge da opereš čoveku koga voliš. To nije ponižavanje”, rekao je Kristijan, a Stanija mu je odgovorila da je on obična sirovina kada na taj način meri ljubav.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.