Ne odustajem od tebe Ša spreman da se BORI sa Mionu, ona ga brutalno ODUVALA - Nerviraš me, ne igraj mi se s mozgom

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 10:13

"Ne odustajem od tebe" Ša spreman da se BORI sa Mionu, ona ga brutalno ODUVALA - Nerviraš me, ne igraj mi se s mozgom

Nije se nadao ovakvoj reakciji.
Stanislav Krofak je svojim ulaskom u "Elitu" uneo pometnju u vezu Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović. Mnogi zadrugari sumnjaju da Miona "sedi na dve stolice" i da i dalje gaji neke emocije prema Stanislavu. I reper se pribojava da se oni ne pomire, pa joj je zabranio da komunicira sa njim.
Noćas su Ša i Miona razgovarali o njihovoj vezi. Reper joj je poručio da će se boriti da njihova romansa uspe, a Mionu je ovaj razgovor iznervirao.
- Dobar sam i pošten čovek. Mislim da sam 100% ispravan, Miona. Neću da ostustanem od tebe. Da li me ti razumeš? Želim sa tobom i pesmu da snimim. Ne odustajem od tebe. Samo mi je potrebno da ne gledaš negativno neke stvari...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.