Ne može se samo s brkovima na buldožer: Karleuša imitacijom “izubijala” Bosanca (video)

Izvor: Svet, 01.Mar.2017, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne može se samo s brkovima na buldožer: Karleuša imitacijom “izubijala” Bosanca (video)

Kada god smo u intervjuima pitali pevače i ostale javne ličnosti šta ih privlači u Zvezdama Granda, a pogotovo ako je reč o članovima žirija, većina njih je napominjala da je u pitanju ponašanje Jelene Karleuše.
I dok joj se neki dive a drugi ne mogu da je očima gledaju jer im smeta njena prepotentnost, niko ne može da ospori da JK svojim postupcima “ukrade šou” i takmičarima i kolegama iz žirija.
Na snimanju epizode koja će biti emitovana u subotu, Jeleni je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << na zicer pao Dragan Stojković Bosanac, koga je imitirala tako da se publika u studiju valjala od smeha.
I da vam ne kvarimo ugođaj, pogledajte kako Kareluša to radi:

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.