Ne može da poljubi ćerkicu NI ZA NJEN ROĐENDAN: Asminu uputili pretnje - Neće živ izaći iz Sarajeva

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 15:53

Ne može da poljubi ćerkicu NI ZA NJEN ROĐENDAN: Asminu uputili pretnje - Neće živ izaći iz Sarajeva

Strašni porodični problemi danas ga posebno dotakli...

Ćerki Aneli Ahmić, Nori, danas je rođendan, a tim povodom njenoj mami je produkcija poslala poklon na adresu Bele kuće.

Asmin Durdžić, Norin otac, prvi je jutros putem društvene mreže Instagram čestitao rođendan.

- Srećan rođendan, anđele moj maleni. Sve bih na svetu dao, da te sada mogu zagrliti, ali kome više da objasnim, da to ne žele. Vidimo se jako brzo pile maleno, i šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << god vreme donelo, iz mog srca i života te odneti neće. Volim te najviše na svetu i svaki dan je samo moja borba. Drugi to ne treba da znaju. Živa mi bila anđele moj  - napisao je bivši Anelin partner, a onda su objavu krenule redom da dele i društvene mreže.

"Idi posle 9 meseci i vidi svoje dete! Nora, srećan rodjendan", "Anđeo! Srećan ti rođendan", "Malena, baš si medena, ne idi ti od svoje mame", "A što bi išao kad mu prete da neće živ izaći iz Sarajeva. Sud će sve rešiti. Da ode, rekle bi da je došao da ih napadne" - samo su neki od komentara na mreži.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/M.Đ.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.