Ne može da mi bude najbolji prijatelj, ali... Savo Perović otkrio Luni zašto se pomirio sa Markom Miljkovićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 20:32

"Ne može da mi bude najbolji prijatelj, ali..." Savo Perović otkrio Luni zašto se pomirio sa Markom Miljkovićem

Omiljena rijaliti pobednica, a sada voditeljka, u svojoj novoj emisiji ugostila je svima dobro poznatog prijatelja.

Luna Đogani je zajedno sa suprugom Markom Miljkovićem pokrenula emisiju "Bunker" na njihovom zvaničnom Jutjub kanalu Sikter Tube. Sasvim je bilo očekivano da jedan od prvih gostiju "Bunkera" bude i Savo Perović, pevač i bivši rijaliti učesnik, koga vezuje duboko i iskreno prijateljstvo za bračni par Miljković.

Jedan od segmenata >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << emisije sadrži i rubriku "Vi pitate" kada je Luna pročitala Savi 10 raznolikih pitanja koja je postavljala publika.

Jedno od pitanja nateralo je Savu da dodatno rasvetli odnos koji ima sa Markom Miljkovićem. Dobro je poznato da njih dvoje tokom učešća u rijalitiju "Zadruga" nisu bili u dobrim odnosima i da im je trebalo vremena da sklope primirje, a posle i prijateljstvo.

- Opiši Marka Miljkovića u tri reči - glasio je Lunin zadatak.

- Reću ti jednu stvar. Mislim da sa Markom imam najiskreniji odnos. Mi smo odmah na početku eksplodirali te je moralo da se preseče i uspostave granice. Čist račun duga ljubav. Marko je jako dobar otac. Ne pričam to jer je on tvoj muž. Čak sam iskreno i iznenađen sa te strane. Volim što te podstiče da se kreativno izražavaš i stalno te motiviše. To radi otkad ste se upoznali. Volim i njegovu surovu iskrenost iako zna u tome da pretera, ali on je takav, odmah ti puca u glavu pa ti onda imaš priliku da preispitaš sam sa sobom da li je u pravu ili nije. Sa druge strane, nije jedan od onih koji ne ume da ti kaže izvini - rekao je Perović.

- Ljude mnogo zanima vaš odnos. Vi ste se tek posle tri godine, koliko se poznajete, zapratili na Instagramu - rekla je Luna.

- To je zato što smo iskreni jedno prema drugom. Nikad mu to nisam zamerio. Čekao sam da on oseti potrebu da me zaprati, pa da mu ja uzvratim. Mi uvek trebamo da budemo ok jedno prema drugom. Niti on meni, niti ja njemu, mogu da budem najbolji prijatelj jer smo dosta različiti. Ali mislim da ja jesam vaš porodični prijatelj i da sam to dokazao. Zato treba da postoji poštovanje, što se mene tiče, uvek će ga biti - rekao je Savo

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.